Больш за 100 аб'ектаў грамадскага харчавання прымуць удзел у Тыдні беларускай кухні ў Мінску.

фото: www.sb.by      

 

  Больш за 100 аб'ектаў грамадскага харчавання прымуць удзел у Тыдні беларускай кухні ў Мінску. Мерапрыемства адбудзецца ўжо ў восьмы раз і пройдзе з 7 па 13 снежня ў кожным адміністрацыйным раёне горада ў розных па тыпу і фармату аб'ектах грамадскага харчавання. Наведвальнікам прапануюць 5 страў нацыянальнай кухні: салата з смажанай грудзінкі і гародніны, поліўку курыную з чесночным грэнкамі, дранікі з каўбасой па-вясковаму, бульбянікі з грыбамі пад сметанным соусам , тварожнікі з арэхамі і мядова-журавінавым соўсам. Усе стравы будуць прыгатаваны па адзінай рэцэптуры і тэхналогіі.

 
transmisje internetowe
Teraz odtwarzane:
23.20 Bélarus d’aujourd’hui (FR)

Dalej:
23.40 In the Galaxy of Muses (EN)


Niezawodny Internet Broadcasting
Niezawodny nadawanie
częstotliwości
 

FM-nadajniki i częstotliwości:
Rakitnica - 106.2 MHz
Grodno - 95.7 MHz
Świsłocz - 104.4 MHz
Geraniony - 99.9 MHz
Brasław - 106.6 MHz
Miadzioł102.0 MHz

Audycje
 

24.07.25 - 17.00
24.07.25 - 18.00