фото: www.sb.by
Больш за 100 аб'ектаў грамадскага харчавання прымуць удзел у Тыдні беларускай кухні ў Мінску. Мерапрыемства адбудзецца ўжо ў восьмы раз і пройдзе з 7 па 13 снежня ў кожным адміністрацыйным раёне горада ў розных па тыпу і фармату аб'ектах грамадскага харчавання. Наведвальнікам прапануюць 5 страў нацыянальнай кухні: салата з смажанай грудзінкі і гародніны, поліўку курыную з чесночным грэнкамі, дранікі з каўбасой па-вясковаму, бульбянікі з грыбамі пад сметанным соусам , тварожнікі з арэхамі і мядова-журавінавым соўсам. Усе стравы будуць прыгатаваны па адзінай рэцэптуры і тэхналогіі.
تم إعداد قضية المعلومات على أساس المواد الراديو البيلاروسية الخاصة، وكالة المعلومات بيلتا ومصادر أخرى.